Profile Dynamics – Persoonlijke drijfveren analyse

Het kennen van je drijfveren geeft je inzicht in wat jou motiveert. Waarom doe je wat je doet? En past het werk wat je doet ook bij je? Ik kan Profile Dynamics op verschillende manieren inzetten. In dit blog leg ik uit wat een persoonlijke analyse jou brengt.

Wat drijft jou in je werk?

Analyse

Profile Dynamics begint met een grondige zelfscan. Een vragenlijst waarin je voortdurend keuzes moet maken. De uitkomsten van de vragenlijst vormen de basis van de analyse  van jouw drijfveren-profiel.

Persoonlijke analyse en ontwikkeling

Na de analyse, krijg je het rapport met je persoonlijke drijfveren. De drijfveren worden aangegeven in kleuren. Je zult zien dat je meerdere drijfveren (kleuren) hebt. De een is sterker aanwezig dan de ander. Net als elk mens zijn/haar eigen kracht heeft, heeft ook elk profiel zijn eigen kracht.

Het profiel laat je zien welke werkomgeving en welk takenpakket je energie geeft. Waar word je blij van? En wat kost je moeite?

Maar ook hoe jij vanuit jouw drijfveren samenwerkt met anderen.

In het rapport staan je drijfveren en valkuilen. De valkuilen bieden ontwikkelingskansen. De drijfveren bepalen je denken en handelen. Ik help je bij de bewustwording van je drijfveren en valkuilen. Vervolgens gaan we aan de slag met de manier waarop jij je intrinsieke motivatie kunt inzetten in je werk en uiteindelijk hoe je hiermee (een nieuwe) richting kunt geven aan je carrière. Ben jij nieuwsgierig naar wat jou drijft in je werk? Of wil je weten of je op de juiste plek zit? Stuur me een email en ik neem contact met je op voor de mogelijkheden. jolanda@onbegrensddenken.nu

Cheers,
Jolanda

Realated Post