Coaching

De gedachten dat je het niet kunt, niet waard bent, nooit eerder hebt gedaan en anderen het beter kunnen. Je blijft zoeken naar bevestiging terwijl je meer dan goed functioneert in je werk? Denk je dat je op een dag door de mand valt? Dit zijn verlammende en belemmerende gedachten die afleiden van je werkelijke gaven. Herkenbaar?

Leer leven vanuit je ware zelf!

Mijn coaching sessies zijn verhelderend en brengen jou het inzicht dat de gedachten die je over jezelf hebt, niet zijn wie jij bent. Vervolgens ga je je ware zelf herontdekken. Waar zit jouw kracht. Hoe spreek je je zelfvertrouwen aan.  Wat wil je echt?

Het doel is om jouw gewenste situatie bereikbaar te maken. En te ervaren en voelen wat jou tegenhoudt. Om dit vervolgens om te zetten in actie. 

Mijn kracht als coach is om jou de ruimte te geven om je eigen antwoorden en oplossingen te vinden. Dat is de enige manier waarop veranderingen en inzichten bestendig zijn.

Wat ontstaat er

Van chaos     naar structuur  
Van uiterlijk     naar innerlijk
Van micro managen     naar in vertrouwen los laten
Van malende gedachten     naar rust
Van onbewust     naar bewust
Van uitzichtloos     naar inzicht
Van statische mindset     naar groei mindset
Van stilstand     naar beweging
Vorige slide
Volgende slide

Nieuwe visie op zaken

De coaching sessies die ik bij Jolanda heb gevolgd, waren oprecht heel waardevol. Ze hield me een spiegel voor, wat soms confronterend en frustrerend was, maar ik ging elke keer naar huis met een helder hoofd vol antwoorden. Bijna magie. Vanaf daar durfde ik ook weer wat meer te voelen en kwamen de antwoorden vanzelf op mijn pad. Amy

Testimonial Two “Ik weet dat ik altijd in het begin van het gesprek helemaal vastzat en dacht: hoe kom ik hieruit? Help me? Maar op de een of andere manier coachte je me altijd weer naar de antwoorden”

Jolanda is een prettige coach die je situatie snel doorziet. Ze stelt vragen die in eerste instantie op gewone vragen lijken, maar je vervolgens niet meer loslaten. Als ondernemer is het handig om een coach als Jolanda als spiegel te hebben. Ze helpt je op een reële en nuchtere manier je doelen neer te zetten; ze te concretiseren en te visualiseren. Alsof het ‘universum’ het merkte kwamen de opdrachten en boekingen vanzelf weer binnen… Iris

Testimonial Three “Mijn grootste inzicht was dat mijn onzekerheid was gebaseerd op mijn gedachten en niet op feitelijkheden”.

Loslaten van oordeel voor oprechte

Waarneming