Intenties – zo sterk kunnen ze voor jou werken

Eindelijk heb ik weer de tijd gemaakt om mijn blogs te schrijven. Ja je leest het goed; blogS. Meervoud dus. Ik heb nl de intentie gezet voor mezelf dat ik hiervoor tijd wil maken. En ook ruimte. Want ja bloggen is toch eng. Wat als mensen er iets van vinden? Mensen vinden er altijd iets van maar dat is okay. Want het onderwerp kan ook leuk gevonden worden; of inspirerend; of uitdagend. We gaan uit van het negatieve en dat hoeft niet zo te zijn. En voor sommigen zal het nietszeggend zijn. Ook dat is okay.

Wat als mensen er iets van vinden?
creating.

Mensen vinden er altijd iets van maar dat is okay. Want het onderwerp kan ook leuk gevonden worden; of inspirerend; of uitdagend.  

We gaan uit van het negatieve en dat hoeft niet zo te zijn. En voor sommigen zal het nietszeggend zijn. Ook dat is okay. Maar goed terug naar de intentie. Ik werk al langer met intenties wanneer ik aan het werk ben. Voordat ik een coachgesprek in ga, zet ik ook een intentie voor de verbinding neer. Van hart tot hart. Bij een teamsessie kan ik een intentie zetten voor de groepsdynamiek of voor het gewenste leerproces van het team. Er ik blijf de magie ondervinden van de intentie. Hoe sterk de uitwerking daarvan is. Zodoende zet ik dagelijks intenties neer. Bij voorkeur in de vroege ochtend nog voordat ik uit bed stap. Vooral als ik met zo’n onbestemd gevoel opsta dat de dag misschien niet zo rooskleurig wordt. Ik zet dan de intentie dat ik met iedereen in verbinding ben die ik die dag ontmoet, of dat het werk dat ik die dag ga doen een positieve uitwerking heeft. Op die manier maak ik van elke dag iets moois. Zodoende heb ik de dag dat ik ziek op bed lag van Corona de intentie gezet dat ik weer graag mijn blogs wil gaan schrijven. Dat ik zichtbaarder mag worden. En hier ben ik. Later meer over mijn intenties.

Realated Post