Intentie – hier is het bewijs dat het werkt :)

Ik schreef in mijn vorige blog dat ik mijn intentie had gericht op weer gaan bloggen en dit ook vol te houden. Vanochtend heb ik die intentie wederom uitgesproken en hier ben ik weer! Het werkt. Doordat ik die intentie uitgesproken heb, ben ik beter in staat die negatieve gedachten te negeren. Die fluisteringen die zeggen dat ik het niet kan of dat ik maar beter niet kan bloggen.

Hier ben ik weer! Het werkt.

Hier wat tips om jezelf te ondersteunen.

  • Spreek je intentie elke ochtend hardop uit.
  • Zet een alarm met je intentie op je telefoon en herinner jezelf minimaal drie keer per dag.
  • Neem een moment om voor het slapen gaan je dag te evalueren en te reflecteren op jezelf.
  • Wees mild voor jezelf als het een keer niet lukt.
  • Maak het visueel. Teken het of maak een vision bord.
  • Stel jezelf de vraag; ‘draagt wat ik nu doe bij aan mijn intentie?’
  • Noteer de momenten dat het goed ging. Wat voelde je in je lichaam?

Cheers,
Jolanda

Realated Post