Profile Dynamics® – wat brengt een drijfverenprofiel jou?

Een profile Dynamics drijfveren profiel geeft jou praktisch inzicht in waar jouw kwaliteiten liggen en waar je nog wat te leren hebt. Het leren inzetten van de drijfveren - je hebt er 7 - die niet je primaire drijfveren zijn is heel waardevol. Stel je voor dat je zelfstandig ondernemer wilt worden. Hoe resultaatgericht ben je? Hoe goed ben je in structuur neerzetten in je eigen bedrijf? Waar krijg je energie van en wat kost je meer moeite? Al dit soort vragen worden beantwoord in een 1 op 1 sessie aan de hand van jouw persoonlijke drijfverenprofiel. Hoe dat werkt? Lees verder.

Ontdek de Sleutel tot Succes met Profile Dynamics en Persoonlijke Coaching!

Als ondernemer is het mooi meegenomen als je over diverse kwaliteiten beschikt. Je voert niet alleen je werk uit want er komt nog van alles bij kijken, zoals:

  • prospects benaderen
  • relatiebeheer
  • financieel inzicht
  • HR zaken als je ook mensen in dienst hebt

Inzicht hebben in waar jouw kwaliteiten liggen en waar je nog wat te leren hebt, is niet alleen waardevol maar ook nodig. Want misschien ben je uitermate goed in wat je doet maar ben je niet heel erg gestructureerd. Of heb je moeite met knopen doorhakken en beslissingen nemen. Waarom een drijfveren profiel? Omdat het niet alleen vertelt wat je doet, maar vooral waarom je het doet. Het geeft je een uniek perspectief op jezelf en anderen, wat van onschatbare waarde is voor je bedrijfsvoering. 

Bij de aankoop van een Profile Dynamics-drijfverenprofiel bied ik ook een persoonlijke coaching sessie aan, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Samen zullen we dieper ingaan op de resultaten van jouw profiel, de sterke punten benadrukken en kijken hoe je de niet primaire drijfveren zo functioneel mogelijk kunt inzetten. 

Neem contact met mij op voor meer informatie of om direct jouw drijfverenprofiel en coaching sessie te reserveren.

Een online coach sessie van 1,5 uur inclusief jouw drijfverenprofiel kost € 425,=

Jolanda@onbegrensddenken.nu

Met ondernemende groeten
Jolanda

Realated Post