Mijn missie is om mensen weer te laten ontdekken wie ze werkelijk zijn!

Pas geleden keek ik weer naar wat teksten die ik eerder geschreven heb. En daar stond ook mijn missie bij. Dit is nog steeds mijn missie en die wordt sterker en sterker. Wat levert het jou op om authentiek te zijn? Uit te dragen wie jij in de kern bent. Het resultaat is autonomie, creativiteit, bewustwording en met meer gemak in het leven staan.
Authentiek

Wat levert authenticiteit jou op?

Lange tijd heb ik mezelf afgevraagd wie ik ben. Wat doe ik hier? Wat heb ik de wereld te brengen? In eerste instantie dacht ik dat ik niets te brengen had; of in ieder geval niet iets heel spraakmakends.
Vooral dat spraakmakende zat me in de weg. Niet iedereen is op de wereld om grootse dingen te doen. Wat overigens niet wil zeggen dat je geen impact kunt maken! Toen ik me dat eenmaal realiseerde, werd ik me meer bewust van de impact van authentiek gedrag. Het gaat niet over groot en meeslepend. Wel over echt zijn. Steeds meer zie ik bij mijn cliënten de wens om met meer gemak in de wereld te staan. Niet dat ze met die coachvraag bij me komen maar dat blijkt uit de gesprekken die we hebben. Ze doen krampachtig hun best om goed over te komen bij anderen. Of ze vergelijken zichzelf continue met anderen. En reageren vervolgens vanuit dat vergelijkingsmateriaal. Zo wil ik niet zijn of juist wel! Kortom; dan draag je niet  uit wie jij bent. En dat is waar de wereld juist zo’n behoefte aan heeft. Echtheid. Oprechtheid. Zijn wie je echt bent.

 In mijn coachgesprekken is dit vaak het onderwerp van gesprek. Hoe kan ik leven vanuit mezelf? Sinds ik meer vanuit mijn kern leef, ben ik ook meer in verbinding met mezelf. En daardoor ook met anderen. Ik kan reageren op de wereld vanuit wie ik ben. En geloof me; dat brengt rust. 

Wil je ook leren hoe je meer vanuit je ware zelf kunt leven, boek dan een vrijblijvend intake gesprek via onderstaande link.

https://calendly.com/coach-jolanda-tetteroo