Een zucht van verlichting

Intuïtie. Het is zo waardevol als je daar mee kunt werken. Iedereen heeft een innerlijke stem, hoger zelf, je bron of hoe jij het ook wilt noemen. Ik vaar al heel lang op mijn intuïtie maar de afgelopen weken was het voor mij ook een uitdaging om bij mijn innerlijke gevoel te komen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In tijden van stress toch je intuitie volgen

De laatste weken heb ik behoorlijk wat stress ervaren. Iemand in mijn “inner circle” was gediagnosticeerd met kanker. Het spannendste moest nog komen en dat was de vraag of de kanker was uitgezaaid. In afwachting van dat nieuws, gingen er allerlei doemscenario’s door mijn hoofd. En ondanks dat ik steeds beter leer om me niet te verbinden met die gedachten, bracht het toch veel onrust.    

Tot een paar dagen voordat er nieuws verwacht werd. Ik zat te lezen en slaakte een diepe zucht van verlichting. En ineens voelde ik het; wist ik het zeker. De uitslag zou goed zijn! Waarschijnlijk was ik door het lezen in een rustige staat gekomen en kon beter bij mijn gevoel komen. De paar dagen daarna heb ik diverse malen een diepe zucht ervaren. En de uitslag was positief. Geen uitzaaiingen. 🙂